El filial ja treballa a Torremirona

El filial ja treballa a Torremirona

L’expedició blaugrana la formen 28 jugadors, amb les absències de Macky Bagnack, Pol Calvet i Padilla per lesió Diumenge a la tarda es jugarà un partit d’entrenament de dues parts de 30 minuts contra el Navata, com ja és habitual els últims anys

Aquest divendres a la tarda el Barça B ja ha fet el seu primer entrenament a les instal·lacions de Torremirona, a Navata (Girona). Després de la sessió al matí a la Ciutat Esportiva, l’expedició blaugrana ha marxat cap a Torremirona, on ha dinat abans de fer l’entrenament al vespre. Per a aquest dissabte hi ha programada una doble sessió d’entrenaments abans que diumenge facin la primera prova d’aquesta pretemporada amb un partit d’entrenament contra el Navata amb un format de dos parts de 30 minuts, com ja s'havia fet altres temporades.

28 futbolistes a les ordres de Gabri

Després d’anunciar la incorporació del porter navarrès, Jokin Ezkieta, l’entrenador interí Gabri García s’ha emportat 28 jugadors per fer aquesta estada d’una setmana a Torremirona. La llista completa és la següent: Ortolá, Ondoa, Jokin, Campins, Godswill, Palencia, Robert Costa, Juste, Tarín, Edgar Ié, Grimaldo, Lucas, Agostinho Cá, Babunski, Cámara, Joel Huertas, Kaptoum, Adama, Maxi Rolón, Dongou, Bicho, Quinti, Ros, Amir, Paik, Enguene, Lee i Aitor. Els que no han pogut acompanyar l’equip per estar recuperant-se de les seves lesions són Macky Bagnack, Pol Calvet i Padilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut