Consulta els premis individuals de la Lliga de Socis

Consulta els premis individuals de la Lliga de Socis

Decretats els màxims realitzadors i els porters menys golejats de les categories sènior i veterans

Diumenge passat, 19 de juliol, es van decidir els campions de la Lliga de Socis 2015 en un marc immillorable: el Camp Nou. L’equip Som i Serem va proclamar-se campió de la categoria sènior en vèncer per 2-0 l’Esquerra de l’Eixample en la final, mentre que la PB d’Igualada va alçar el títol de la Lliga de veterans després de superar el Nou Camp de la Farga (2-1).

Però més enllà dels equips guanyadors, també es van decretar les distincions individuals: el Trofeu Ramallets, al porter menys golejat, i el Trofeu Messi, al màxim golejador de cadascuna de les dues categories.

Porters menys golejats

Jordi Fontelles i García (Masia FC) s’ha erigit com el millor sota pals de la categoria sènior, amb 3 gols rebuts en 4 partits, amb una mitjana de 0,75. Per altra banda, Ricardo Fernández i Josep Maria Montañana (Nou Camp La Farga) han aconseguit una mitjana de 0,5 a la categoria dels veterans, o el que és el mateix, 3 gols rebuts en 6 partits. Els segueix, amb el mateix coeficient, Gonzalo Savin (Sant Ignasi), que n’ha encaixat 2 en 4 enfrontaments.

Màxims realitzadors

Per altra banda, el Trofeu Messi ha quedat repartit de la manera següent: Dídac Prat Avilés (Golfistes FC) i Marc Masip i Montaner (Masia FC) són els sèniors més golejadors amb 9 dianes, mentre que Raül Pérez (Nou Camp La Farga) ha estat el màxim realitzador dels veterans, també amb 9 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut