La Super Globe 2015, gairebé definida

La Super Globe 2015, gairebé definida

El Mundial de Clubs d’handbol ja coneix dates, participants i un nou sistema de competició per a l’edició 2015

La IHF, Federació Internacional d’Handbol, ha donat a conèixer com serà i qui jugarà la Super Globe 2015. La competició tindrà lloc a Doha (Qatar) del 7 al 10 de setembre. Vuit equips la disputaran i canvia el sistema tradicional de dos grups per eliminatòries de quarts, semifinals i final.

Els equips participants

El FC Barcelona Lassa, en qualitat de campió de la Super Globe 2014 i la Champions 2014, serà un dels participants en la competició. Els blaugranes han guanyat les dues vegades que han participat a la Super Globe, els anys 2013 i 2014.

Acompanyaran els blaugranes dos equips europeus: el Veszprém, en qualitat de subcampió d’Europa, i el Fuchse Berlín, com a campió de l’EHF Cup.

L’Al-Saad de Qatar, que es va enfrontar a la final en l’última edició davant el Barça d’handbol, la jugarà en qualitat d’equip local i l’acompanyarà un altre equip de Qatar, el Lekhwiya, com a representant d’Àsia.

El Club Africain de Tunísia, campió de l’Àfrica, el Sydney University, campió d’Oceania, i el Taubaté del Brasil completen el quadre d’equips participants.

Canvi de format

A les dues darreres edicions la Super Globe es disputava en format de dos grups de quatre equips. Per a aquesta edició el format serà d’eliminatòries.

El dia 7 es jugaran els quarts de final. El dia 8 es jugaran les semifinals i els partits per establir la classificació del 5è al 8è.

El dia 9 serà de descans i el 10 de setembre tindran lloc la final i els partits de tercer i quart, cinquè i sisè i setè i vuiè.

Estan pendents el sorteig dels quarts de final i la resta d’emparellaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut