River Plate, quart equip classificat per al Mundial de Clubs

River Plate, quart equip classificat per al Mundial de Clubs

La classificació de Tigres per a la final de la Copa Libertadores ha atorgat el bitllet per al Japó a l’equip argentí S’uneix al FC Barcelona, a l’Amèrica de Mèxic i a l’Auckland City, que ja tenen el seu passaport per a la cita de finals d’any

Ja són quatre els equips classificats per al Mundial de Clubs que es disputarà al mes de desembre al Japó. River Plate ha assolit el seu bitllet per a la cita de finals del 2015 després que el Tigres mexicà, convidat per la Concacaf, es classifiqués per a la final de la Copa Libertadores. Com el representant de la Concacaf al Mundial serà l’Amèrica de Mèxic, guanyador de la Concachampions, River Plate s’ha assegurat manera automàtica la seva presència a la competició.

L’altre equip que ja té el seu passaport per al Mundial de Clubs és l’Auckland City, campió de la Lliga de Campions d’Oceania.

A hores d’ara, falten tres rivals per conèixer. Són els noms del campió de la J-League japonesa -el representant del país amfitrió de la competició- i els dels guanyadors de les Lligues de Campions del continent asiàtic i africà. Fins poques setmanes abans de l’inici del Mundial de Clubs no se sabrà quins equips completen el quadre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut