Local

Courtois, des del punt de penal, dóna la victòria al Chelsea contra el PSG

El proper rival del Barça a la International Champions Cup empata a un gol enfront el PSG

Dimecres el Barça i el Chelsea s’enfrontaran en el tercer partit de la International Champions Cup per als homes de Luis Enrique. La matinada d’aquest dissabte a diumenge l’equip londinenc ha disputat el seu segon partit de pretemporada, en què no ha pogut passar de l’empat a un gol enfront el París Sant-Germain.

Els parisencs s’han avançat en el marcador amb un gol de Zlatan Ibrahimovic als vint-i-cinc minuts de partit. Després d’una gran jugada personal Augustin ha estavellat un potent xut al pal, i el davanter suec, atent, ha aprofitat el refús per batre Begovic. A la segona meitat, i amb un reguitzell de canvis a ambdós equips, el Chelsea ha estat capaç d’igualar l’electrònic després que Cesc Fàbregas assistís Victor Moses, que, sol davant la porteria, ha rematat a plaer.

La tanda de penals ha decidit el matx. Cuadrado, per al Chelsea, i Bahebeck, per al PSG, han errat els seus llançaments, i amb l’empat a cinc el capità del conjunt parisenc, Thiago Silva, ha topat amb Thibout Courtois. El mateix porter ha estat l’encarregat de llançar el sisè i definitiu penal, que ha donat la victòria al Chelsea.

Més notícies aquí