Courtois, des del punt de penal, dóna la victòria al Chelsea contra el PSG

Courtois, des del punt de penal, dóna la victòria al Chelsea contra el PSG

El proper rival del Barça a la International Champions Cup empata a un gol enfront el PSG

Dimecres el Barça i el Chelsea s’enfrontaran en el tercer partit de la International Champions Cup per als homes de Luis Enrique. La matinada d’aquest dissabte a diumenge l’equip londinenc ha disputat el seu segon partit de pretemporada, en què no ha pogut passar de l’empat a un gol enfront el París Sant-Germain.

Els parisencs s’han avançat en el marcador amb un gol de Zlatan Ibrahimovic als vint-i-cinc minuts de partit. Després d’una gran jugada personal Augustin ha estavellat un potent xut al pal, i el davanter suec, atent, ha aprofitat el refús per batre Begovic. A la segona meitat, i amb un reguitzell de canvis a ambdós equips, el Chelsea ha estat capaç d’igualar l’electrònic després que Cesc Fàbregas assistís Victor Moses, que, sol davant la porteria, ha rematat a plaer.

La tanda de penals ha decidit el matx. Cuadrado, per al Chelsea, i Bahebeck, per al PSG, han errat els seus llançaments, i amb l’empat a cinc el capità del conjunt parisenc, Thiago Silva, ha topat amb Thibout Courtois. El mateix porter ha estat l’encarregat de llançar el sisè i definitiu penal, que ha donat la victòria al Chelsea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut