El filial torna als entrenaments a la Ciutat Esportiva

El filial torna als entrenaments a la Ciutat Esportiva

L’equip de Gerard López ha tornat a la feina després de tenir el cap de setmana lliure en una setmana amb dos partits amistosos Felip Ortiz s’ha incorporat com a tècnic ajudant de Gerard López i passa a formar part de l’‘staff’ tècnic del Barça B

La Ciutat Esportiva Joan Gamper torna a ser l’escenari dels entrenaments del filial blaugrana a partir d’aquest dilluns. Després de l’estada d’una setmana a les instal·lacions de Torremirona, el Barça B ha començat a entrenar-se a la Ciutat Esportiva sota les ordres de Gerard López en el que ha estat el seu primer entrenament a Sant Joan Despí.

Setmana amb dos partits

Aquest dilluns hi ha una doble sessió d’entrenaments a les 9.30 hores i a les 18.30 hores per començar a preparar els dos partits amistosos d’aquesta setmana a la Ciutat Esportiva. Dimecres serà el torn de jugar contra el Terrassa (20 hores), i dissabte, davant el Girona B (19 hores).

Felip Ortiz, l’últim d'arribar

La sessió d’aquest dilluns al matí també ha estat la primera de Felip Ortiz com a nou ajudant tècnic del primer entrenador, Gerard López, que se suma al segon entrenador, Francesc Xavier Garcia Pimienta, per formar part de l’‘staff’ del Barça B. Antonio Gómez, preparador físic; Carles Busquets, entrenador de porters, i Javi Molina, ‘scouting’, completen el grup de tècnics que estan al capdavant del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut