L’Sporting Clube de Portugal, un rival reforçat per a la Copa Continental

L’Sporting Clube de Portugal, un rival reforçat per a la Copa Continental

L’equip de Ricard Muñoz haurà de superar el conjunt portuguès, que ha incorporat quatre jugadors aquest estiu, per aconseguir un títol que es resisteix des de la temporada 2010/11

El FC Barcelona Lassa 2015/16 coneixerà en els propers dies i setmanes els rivals de l’OK Lliga, de la Lliga Europea i de la Copa Intercontinental. L’objectiu és repetir els títols de la temporada passada (OK Lliga, Lliga Europea, Supercopa d’Espanya i Copa Intercontinental), però també hi ha un marge de millora i, amb la nova temporada, al Barça d’hoquei patins també se li presenta una nova oportunitat per aconseguir el trofeu Continental, que no s’ubica a les vitrines del Museu des de la temporada 2010/11. El rival serà l’Sporting Clube de Portugal.

El doble partit entre els campions de la Lliga Europea i de la CERS es disputarà el 10 d’octubre a Lisboa i el 17 del mateix mes al Palau Blaugrana. El rival amb què es trobarà l’equip de Ricard Muñoz s’ha reforçat aquest estiu amb quatre incorporacions que aporten veterania i també un plus de qualitat: Estaban ‘Tuco’ Abalos (Benfica, 35 anys), Cacau (Breganze, 35 anys), Luis Viana i André Centeno (Juventude de Viana, 38 i 29 anys).

Ofici i veterania

D’aquestes quatre incorporacions, destaca l’eficàcia i el caràcter golejador de Luis Viana (màxim golejador de la darrera edició de la lliga portuguesa, amb 64 gols) i també l’ofici del brasiler Cacau i de l’argentí Abalos. Al Mundial celebrat a França, André Centeno hi va participar amb Angola –que va fer un bon paper–, junt amb el seu nou company d’equip Joao Pinto.

El porter titular de la selecció portuguesa, André Girao, també és un dels pilars del club portuguès, que completa la plantilla amb jugadors que ja hi eren la temporada anterior: els defenses Ricardo Figueira, Daniel Oliveira i Tiago Santos Losna i el davanter André Moreira. La secció d’hoquei patins de l’Sporting Clube de Portugal, poc acostumada a guanyar títols europeus, va perdre la temporada passada la final de la Taça de Portugal contra el Benfica i va estar a només un punt de classificar-se per a la Lliga Europea (va ser cinquè a la classificació final de la lliga).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut