Local

Ludde Hakanson jugarà cedit al VEF Riga de Letònia

El base suec, de 19 anys, jugarà la pròxima temporada al club letó en qualitat de cedit i disputarà la potent VTB Hakanson, en dinàmica de primer equip el curs 2014/15, va disputar 14 partits sota les ordres de Xavi Pascual i 17 amb el Barça B

Ludde Hakanson, de 19 anys, jugarà la pròxima temporada al VEF Riga. El club blaugrana i el club letó han arribat a un acord per a la cessió del base suec per a una temporada, per al pròxim curs 2015/16.

El VEF Riga, que disputa la Lliga del seu país i la potent VTB, en la qual participen els millors equips de l’est, com el CSKA de Moscou, el Khimki i el Lokomotiv Kuban, serà un nou pas en la trajectòria esportiva i formativa del base blaugrana, que va arribar a Barcelona a l’estiu del 2011, amb 15 anys.

Hem decidit cedir el Ludde perquè tingui minuts en una Lliga molt important com és la VTB, en la qual jugarà contra grans equips, i esperem que tingui una bona evolució, que vagi guanyant minuts. A més, el VEF Riga i el seu entrenador han mostrat molt d’interès en ell i ens genera confiança”, ha comentat Joan Creus, secretari tècnic de la secció de bàsquet.

Més notícies aquí