Ludde Hakanson jugarà cedit al VEF Riga de Letònia

Ludde Hakanson jugarà cedit al VEF Riga de Letònia

El base suec, de 19 anys, jugarà la pròxima temporada al club letó en qualitat de cedit i disputarà la potent VTB Hakanson, en dinàmica de primer equip el curs 2014/15, va disputar 14 partits sota les ordres de Xavi Pascual i 17 amb el Barça B

Ludde Hakanson, de 19 anys, jugarà la pròxima temporada al VEF Riga. El club blaugrana i el club letó han arribat a un acord per a la cessió del base suec per a una temporada, per al pròxim curs 2015/16.

El VEF Riga, que disputa la Lliga del seu país i la potent VTB, en la qual participen els millors equips de l’est, com el CSKA de Moscou, el Khimki i el Lokomotiv Kuban, serà un nou pas en la trajectòria esportiva i formativa del base blaugrana, que va arribar a Barcelona a l’estiu del 2011, amb 15 anys.

Hem decidit cedir el Ludde perquè tingui minuts en una Lliga molt important com és la VTB, en la qual jugarà contra grans equips, i esperem que tingui una bona evolució, que vagi guanyant minuts. A més, el VEF Riga i el seu entrenador han mostrat molt d’interès en ell i ens genera confiança”, ha comentat Joan Creus, secretari tècnic de la secció de bàsquet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut