Segona edició del carnet de penyista

Segona edició del carnet de penyista

Amb l’inici de temporada comencen els tràmits per fer la segona expedició anual

Un cop finalitzada la temporada 2014-15, amb el Triplet del primer equip de futbol encara en la memòria, el Departament de Penyes comença els tràmits per iniciar la segona edició del carnet de penyista 2015.

Així doncs, totes les penyes que hagin tingut noves altes des del mes de novembre, poden introduir les dades dels nous penyistes, per tal que puguin rebre el seu carnet durant aquest estiu. Des d’ara i fins el dia 6 de juliol, les penyes poden actualitzar el seu cens de penyistes a través de l’eina online per a penyes.

A partir d’aquella data s’extrauran les dades dels penyistes per cada penya, i es començaran a expedir els carnets d’aquelles persones que corresponguin a noves altes. En el cas de les penyes que encara no hagin rebut els carnets de 2015, rebran les dues remeses a la vegada.

Un cop s’hagi realitzat l’enviament, s’enviarà la factura corresponent a cadascuna de les penyes per tal d’efectuar-ne el pagament. Seguint els fets acordats amb la Confederació Mundial de Penyes, les penyes rebran la factura a partir del mes de setembre, per tal que es cobri durant el mes d’octubre.

Avantatges

Aquest carnet disposa de diversos avantatges exclusius per a penyistes censats en penyes oficials del Club. A més, a través del Consell de Penyes, s’està treballant per tal que aquestes prestacions vagin creixent any rere any.

Per consultar els avantatges del carnet de penyista, feu click al botó inferior.

[[BOTOVERMELL::Avantatges Carnet de Penyista++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/145/574/original/diptic_penyistes_web_cat_-_copia.v1423814544.pdf?_ga=1.76686998.2063316749.1435749937::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut