Penyes Futbol Games, inscripcions obertes!

Penyes Futbol Games, inscripcions obertes!

Els més joves ja es poden inscriure al torneig de futbol per videojoc

Un any més, els més joves (fins a 18 anys) seran protagonistes el dia 5 d’agost a la tarda. Just abans del L Trofeu Joan Gamper, l’Auditori 1899 serà l’escenari del Penyes Futbol Games, que enguany arriba a la seva quarta edició. Els tres primers classificats rebran importants premis i, a banda de la competició, també hi haurà una zona de pràctica lliure.

Cada participant podrà dirigir el Barça per portar-lo a la glòria amb aquesta competició de futbol de videojoc, i aixecar el títol final de campió del Penyes Futbol Games. Les inscripcions estan obertes al formulari que us facilitem a continuació, amb la resta d’activitats que tindran lloc els dies 4 i 5 d’agost.

Tots els participants, un cop acreditats, rebran dues invitacions pel partit del Gamper i una bossa amb merxandatge i records del FC Barcelona

Premis

El sistema de competició constarà primer d’una fase de grups, per passar després a eliminatòria directa. Els tres primers classificats rebran premis molt temptadors, que us detallem a continuació:

1r Classificat:

Trofeu de guanyador, una samarreta oficial del FC Barcelona signada per un jugador del primer equip, i dues invitacions per assistir a un partit al Camp Nou, a designar pel FC Barcelona.

2n Classificat:

Trofeu de segon classificat, una pilota signada per un jugador del primer equip i dues invitacions pel Museu.

3r Classificat:

Trofeu de tercer classificat i una pilota signada per un jugador del primer equip.

No hi podeu faltar, les inscripcions estan obertes fins el 31 de juliol!

Feu click a l’enllaç inferior per tramitar la inscripció:

[[BOTOVERMELL::Penyes Futbol Games++Inscripció::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formcongrespenyes.php?_ga=1.64367080.658880696.1332337614::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut