Les cartes i el futbol-7 han centrat l’activitat penyística de la jornada

Les cartes i el futbol-7 han centrat l’activitat penyística de la jornada

La Penya Barcelonista de Constantí s'ha proclamat campiona de la categoria aleví, mentre que la Penya Barcelonista La Pedrera de Masllorenç ho ha fet en categoria benjamí

Les activitats lúdiques del XXXVI Congrés Mundial de Penyes han continuat aquest dimarts, 4 d’agost, amb la celebració del IV Torneig de Cartes de Botifarra de les Penyes del FC Barcelona i els partits finals i l'entrega de premis del Torneig de Futbol-7.

Un total de 59 parelles han participat en el torneig de cartes, que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 a partir de les 16.00 hores. El torneig s’ha dividit en tres rondes de 50 minuts cadascuna en una jornada molt animada i de gran germanor barcelonista, que es tancava amb el lliurament de diplomes i obsequis a tots els participants abans de donar pas al sopar popular previst a l’esplanada de l’Auditori.

Tancament del Torneig Internacional de Futbol 7

Aquesta tarda també ha tingut lloc la fase final i el lliurament de premis del X Torneig Internacional de Futbol 7, que va començar dilluns al matí als camps annexos al Miniestadi. En la categoria aleví ha guanyat la Penya Barcelonista de Constantí a la final disputada contra l'equip representant de la Penya Barcelonista Cinc Copes.

Pel que fa a la categoria benjamí, un altre conjunt tarragoní n'ha estat el campió, amb la victòria de la Penya Barcelonista La Pedrera de Masllorenç, que s'ha imposat a la final a l'equip gallec de la Penya Barcelonista A Bella Otero de Valga.

L'acte de lliurament de premis ha estat presidit pel directiu responsable de penyes, Pau Vilanova, acompanyat de Josep Maria Barnils, directiu de la comissió social, Ramon Térmens, síndic de penyes, i Paco Clos, director del torneig. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut