Les dates clau del calendari del curs 2015/16 del Barça d’hoquei patins

Les dates clau del calendari del curs 2015/16 del Barça d’hoquei patins

Els de Ricard Muñoz poden arribar a disputar nou partits al mes d’octubre amb partits de Lliga, Copa Continental i Supercopa d’Espanya Si arriben al final de totes les competicions els catalans disputaran 52 partits oficials durant tot el curs 2015/16

El Barça d’hoquei patins pot arribar a disputar aquesta temporada un total de set títols. L’Hoquei Lliga Catalana, la Supercopa d’Espanya, l’OK Lliga, la Lliga Europea, la Copa del Rei en cas de classificació al final de la primera volta, la Copa Continental i la Copa Intercontinental –amb rival i data per decidir són els grans reptes d’una temporada que tindrà un inici trepidant als mesos de setembre i octubre, en què es decidiran ja tres títols. A continuació repassem les dates clau de la nova temporada 2015/16.

Setembre intens...

Al primer mes de competició els actuals campions de Lliga i Lliga Europea poden arribar a disputar un màxim de set partits i un mínim de cinc. La diferència es trobarà en el fet de si els catalans arriben a la final de l’Hoquei Lliga Catalana, competició que s’ha recuperat 16 anys després de l’última edició. Igualada, Alcoi i Caldes, rivals a la primera fase d’aquesta competició que no té les dates confirmades. El que sí que se sap és que la Final Four de la Lliga Catalana es jugarà els dies 12 i 13 de setembre.

En els altres dos partits d’OK Lliga es visitarà l’Alcoi (20 de setembre) i es rebrà el Caldes (27 de setembre), equips amb els quals ja s'haurà jugat abans.

...i octubre decisiu

És el més complicat pel que fa a partits. Així doncs, la preparació que decideixin durant la pretemporada el tècnic Ricard Muñoz i el preparador físic Erik Roqueta serà clau per arribar a aquest mes de competició en un gran nivell, perquè hi ha dos grans títols en joc: la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya. A més, hi ha partits de Lliga Europea i d'OK Lliga enmig.

I és que el mes començarà amb la visita a Cerceda (3 d’octubre, a la Corunya), per posteriorment marxar cap a Lisboa per disputar l’anada de la Copa Continental (10 octubre). La tornada, al Palau, serà el 17 d’octubre. Abans, entre setmana, els blaugranes rebran el Voltregà. El cinquè partit del mes serà a la pista del Vilafranca (20 octubre), i el sisè, el debut a la Lliga Europea contra un rival encara per decidir. El mes es tancarà amb el Barça-Lloret (27/10) i la disputa de la Supercopa d’Espanya, que, en cas d’arribar a la final, seria el novè partit del mes (31 d’octubre i 1 de novembre).

Mesos menys atapeïts

A partir del mes de novembre el ritme no serà tan frenètic, i es passarà a disputar entre quatre i cinc partits per mes, amb un total de quatre partits entre setmana d’OK Lliga en tota la temporada, una rebaixa important i que afavorirà, de ben segur, la presència de públic al Palau durant el cap de setmana. No serà fins a finals del mes de febrer del 25 al 28 la disputa de la Copa del Rei, de la qual encara no es coneix la seu. En cas que els blaugranes acabin la primera volta entre els vuit primers, disputaran una competició que se’ls resisteix des del 2012.

A partir del mes de març es disputarien uns hipotètics quarts de final de la Lliga Europea (5 de març i 2 d’abril), i al mes de maig (14 i 15), la Final Four de la màxima competició continental. Així doncs, la temporada pot acabar amb un total de 52 partits per als de Ricard Muñoz, que lluitaran per un total de set títols aquest curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut