Els socis amb abonament Camp Ple juguen al Camp Nou

Els socis amb abonament Camp Ple juguen al Camp Nou

Els quaranta socis agraciats van poder gaudir de l’experiència de jugar un partit a l’Estadi

Quaranta socis abonats van ser els afortunats de guanyar un partit al Camp Nou gràcies a Camp Ple, una iniciativa que aquesta nova temporada rebrà el nom de Jugador 12 i que premia aquells que han assistit a tots els partits de l'Estadi o que han alliberat el seu seient.

Per als quaranta socis agraciats jugar al Camp Nou va suposar complir un somni de vida. Després d’animar els seus ídols durant tot l’any des de la graderia, tots ells van poder gaudir durant un dia de l’experiència de trepitjar la gespa de l’Estadi amb la samarreta del Barça mentre simulaven les jugades de Messi, Neymar i Suárez.

Acompanyats per centenars de familiars que animaven des de les butaques del Camp Nou, tots els socis s’ho van passar d’allò més bé, tal com reflectien les seves cares de felicitat en el moment de rebre la medalla commemorativa amb l’himne del Barça de fons.

Un abonament d’oportunitats

L’abonament Jugador 12 només el poden aconseguir aquells que acumulin un màxim de dues absències i que hagin anat al camp o alliberat el seient de l’Estadi en la resta de partits entre Lliga, Copa i Champions. Complint aquestes condicions, els socis gaudiran de beneficis especials, sortejos i premis exclusius: disputar un partit al Camp Nou, desplaçaments dobles amb el FC Barcelona, samarretes signades, assistència a entrenaments, entrades VIP dobles per al Camp Nou i altres premis durant la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut