La temporada del Barça de futbol sala 2015/16 ja està aquí

La temporada del Barça de futbol sala 2015/16 ja està aquí

Aquest dimecres l’equip passarà les proves mèdiques i a la tarda s’entrenarà a la Ciutat Esportiva

El FC Barcelona Lassa 2015/16 començarà la temporada dimecres, 5 d’agost, a partir de les 9 del matí, quan els components de l’equip comencin a fer-se les pertinents proves mèdiques per veure en quin estat físic es troben després de les vacances d’estiu. A la tarda l’equip s’entrenarà a la Ciutat Esportiva, i s’estarà entrenant tota la setmana a la mateixa instal·lació fins que diumenge l’expedició blaugrana es desplaci fins a Encamp (Andorra) per fer-hi una estada de cinc dies.

Tots els jugadors del primer equip més tres de la base

Els jugadors convocats per al primer entrenament són els dotze jugadors del primer equip (Cristian, Aicardo, Gabriel, Dyego, Lin, Lozano, Bateria, Saad, Wilde, Ferrao i Paco Sedano), amb la cara nova del repescat Marc Tolrà i els joves jugadors del filial Juan Emilio, Oussama i Miquel Feixas.

Els homes de Marc Carmona començaran a entrenar-se per preparar una temporada llarga que començarà la primera setmana del mes de setembre amb la disputa de la Copa Catalunya a Santa Coloma. Una setmana més tard s‘apujarà el teló de la Lliga viatjant fins a Saragossa per tal de mirar d’emportar-se els primers punts del curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut