El Barça B d’handbol comença a entrenar-se

El Barça B d’handbol comença a entrenar-se

El segon equip tindrà Llorenç Rueda com a nou entrenador i diverses cares noves a la seva plantilla

El filial de l’handbol blaugrana comença a entrenar-se. De cara a la nova temporada presenta un equip renovat per afrontar el repte de la Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol estatal, i ho fa amb Llorenç Rueda a la banqueta. Rueda substitueix Toni Gerona, que ara serà l’entrenador de l’El Jaish de Qatar.

Un home amb experiència

Llorenç Rueda arriba a la banqueta del segon equip en la seva tercera temporada com a entrenador del FC Barcelona. Rueda havia dirigit el Juvenil, que s’ha proclamat campió d’Espanya 2014 i 2015, les dues darreres temporades.

Però Rueda, amb 42 anys, ja venia d’una llarga trajectòria. Com a jugador havia arribat a jugar a la mateix categoria en què ara entrena, i com a entrenador havia estat tècnic del BM Granollers en totes les categories fins a arribar a entrenador del primer equip del 2007 al 2010. Amb els vallesans va ser finalista de la Recopa d’Europa.

Director tècnic de l’entitat vallesana la temporada 2010/2011, aquest entrenador nacional i mestre d’educació física dirigirà el segon equip amb el repte de seguir treballant amb el futur de l’handbol blaugrana.

Un equip amb canvis

La dinàmica de canvis és habitual dins el segon equip blaugrana. Així, per a la nova temporada homes con Lancina, Folques, Oliver, Sáez, el capità Beto Miralles, Florian i Admella han deixat l’equip.

Les cares noves són Galan i León, de l’equip Juvenil, i les incorporacions de Pérez-Ortíz, Deumal, Laliga i Ceretta. A més a més, continuen Lledó ,Víctor Tremps i Amigó. Homes com Márquez, Rey, Gómez, Revuelta, Castro i Dusjhebaev ja han participat en entrenaments i en partits del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut