El Barça Lassa d’hoquei patins tanca una setmana intensa d’entrenaments a El Montanyà

El Barça Lassa d’hoquei patins tanca una setmana intensa d’entrenaments a El Montanyà

El Barça Lassa d’hoquei patins ha tancat aquest migdia la seva estada a El Montanyà amb un últim entrenament matinal “Durant la segona i la tercera setmana de pretemporada es dóna el punt més alt de treball”, comenta el preparador físic Eric Roqueta

Cinc dies allunyats del Palau Blaugrana. Gairebé una setmana treballant al costat d’un entorn natural immillorable. El Barça Lassa d’hoquei patins ha tancat aquest divendres la seva estada a El Montanyà amb un últim entrenament abans de tornar a casa. Els homes de Ricard Muñoz han treballat de valent durant aquests dies combinant el treball de pista, tant físic com tàctic, i el treball a l’aire lliure aprofitant els camps de futbol per seguir amb la preparació.

Aquesta setmana també hi ha hagut temps per relaxar-se aprofitant les piscines postentrenament i l’entorn natural de Seva. “Dins de la nostra planificació, entre la segona i la tercera setmana es dóna el punt més alt de treball. Venir a El Montanyà ens dóna les condicions idònies per afrontar la preparació”, explica Eric Roqueta, preparador físic blaugrana.

A partir de dimarts, amistosos

I és que el dimarts 25 a les 21.15 hores el Barça Lassa disputarà el seu primer partit amistós. Serà un matx d’entrenament -i a porta tancada- contra el Tona. Serà el primer dia per repartir càrrega de minuts i per fer que tots els jugadors agafin ritme de competició. També la setmana que ve, el dissabte 29, els blaugranes marxaran cap a Tordera per disputar un triangular contra l’equip local, el CP Tordera, i la selecció Sub-20 d’Andorra. Els partits seran a les 19.15 h (FCB-Andorra) i a les 20.30 h (Tordera-FCB).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut