El Barça Lassa de bàsquet torna a la feina aquest dijous

El Barça Lassa de bàsquet torna a la feina aquest dijous

El dia començarà amb les tradicionals revisions mèdiques, amb la presentació de Samuels i Vezenkov i amb el primer entrenament Fins a sis jugadors del Barça B reforçaran els entrenaments del primer equip degut a la absència dels internacionals

El Barça Lassa de bàsquet torna a la feina aquest dijous 27. Els homes de Xavi Pascual començaran el dia amb les proves mèdiques al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un total de 9 jugadors del primer equip (Doellman, Abrines, Navarro, Vezenkov, Eriksson, Diagne, Samuels, Oleson i Arroyo) estan citats a partir de les 9 del matí.

Més endavant, cap al migdia, hi haurà la presentació de dues de les cares noves del Barça de bàsquet. Els interiors Samardo Samuels i Aleksandar Vezenkov seran presentats a les 13 hores com a nous jugadors del Barça Lassa a la sala de premsa del Palau Blaugrana i posteriorment, a la tarda, primer entrenament de la pretemporada 2015/16.

Serà a les 18.30 hores, al Palau, i hi participaran els jugadors disponibles del primer equip, a més de sis jugadors del filial: Marc Garcia,  Stefan Peno, Nedim Dedovic, Eric Vila, Emir Sulejmanovic i Rodions Kurucs. Tots ells ajudaran els entrenaments fins que tornin els jugadors que estan amb les seves seleccions (Lawal, Ribas, Perperoglou, Satoransky i Tomic).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut