Els reptes del Barça B

Els reptes del Barça B

Álvaro López és l’únic fitxatge del Barça B La resta d’incorporacions són de l’equip Juvenil

Andreu Plaza té un nou repte per la temporada 2015/16. Si la temporada passada l’equip va acabar en tercera posició de la Segona Divisió de la LNFS amb un equip molt jove, aquesta temporada el tècnic català ho tornarà a intentar amb un planter encara més jove.

Durant moltes setmanes, el Barça B va liderar la Segona Divisió amb jugadors molt joves però amb gran qualitat que els va permetre somiar amb el títol de la categoria tot i saber que no podien pujar a primera al tractar-se d’un equip filial. De fet, fins l’última jornada va tenir possibilitats d’aconseguir-ho malgrat acabar en tercera posició final.

Només una incorporació

Els blaugranes intentaran aquest any estar al nivell que el 2014/15 i fer un gran any. Molts jugadors de l’equip de la temporada passada han marxat però el Club només s’ha reforçat amb  nois del Juvenil i un fitxatge del Caja Segovia, Álvaro López. L’equip Juvenil culer acumula quatre anys guanyant el Campionat d’Espanya de la categoria i la feina feta a la base culer comença a donar els seus fruits. És per això que els tècnics blaugranes confien plenament amb la fornada de jugadors que pugen de les categories inferiors per lluitar al màxim amb el Barça B d’Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut