Cursa Barça 2015: Recollida de dorsal, xip i samarreta

Cursa Barça 2015: Recollida de dorsal, xip i samarreta

El divendres 4 i el dissabte 5 de setembre, de 10 a 20 hores, es durà a terme la Fira del Corredor Tots/es els/les inscrits/inscrites rebran una samarreta tècnica Nike confeccionada especialment per a la Cursa Barça

El pròxim cap de setmana, el 4 i 5 de setembre, es durà a terme la Fira de Corredor. Tots aquells inscrits i inscrites a la Cursa Barça 2015 podran recollir la samarreta tècnica Nike, el dorsal i el xip, si és necessari, a l’Auditori 1899 (Accés 14 del Camp Nou).

Durant deu hores ininterrompudes, de 10h a 20h del 4 i 5 de setembre, els socis participants i el públic en general hauran de passar per la Fira del Corredor ja que el dia de la cursa, el 6 de setembre, no es farà entrega de cap dorsal, xip, ni samarreta. Destacar, a més, el lot de regals que rebran tots els participants.

Cal recordar que el dia de la recollida del dorsal, xip i samarreta els menors d’edat hauran de venir acompanyats dels seus progenitors o tutors legals i signar l’autorització d’aquests per participar a la cursa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut