Els rivals del Barça a la UEFA Youth League

Els rivals del Barça a la UEFA Youth League

Bayer Leverkusen, AS Roma i BATE Borissov s’enfrontaran als nois de Gabri en la fase de grups d’aquest trofeu que reuneix els joves talents d’Europa i que tot just celebra la seva tercera edició

Seguint la lògica del sorteig de la Champions, el Juvenil A del FC Barcelona ha quedat enquadrat en la fase de grups de la UEFA Youth League amb el Bayer Leverkusen, l’AS Roma i el BATE Borissov. Els nois de Gabri debutaran el 15 o el 16 de setembre contra els italians, coincidint amb la primera jornada de la Lliga de Campions del primer equip, i intentaran convertir-se en el primer club en repetir el Trofeu Lennart Johansson.

Recordem que tot just és la tercera edició de la Youth League, competició que reuneix els joves talents d’Europa i que el Barça va guanyar la primera temporada (2013/14) que es disputava, al imposar-se per 0-3 al Benfica en la final disputada a Nyon. Rodrigo Tarín va inaugurar el marcador i Munir El Haddadi va marcar un doblet (el segon gol des del mig del camp) per segellar la victòria.

La temporada passada, però, els blaugranes no van poder passar dels vuitens de final, on van caure en mans de l’Anderlecht. En aquesta ocasió va ser el juvenil del Chelsea el que va proclamar-se campió de la segona edició, després de superar el Shakhtar Donetsk per 2-3.

La Roma, semifinalista l’any passat

Pel que fan els rivals del Juvenil A, el Bayer Leverkusen no va participar la temporada passada en aquesta competició, mentre que l’AS Roma va aconseguir plantar-se fins a les semifinals, on va caure en mans del Chelsea. Per altra banda, el BATE Borissov no va poder passar de la fase de grups, ja que va acabar com a últim classificat amb només un punt en sis partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut