Sis blaugranes al Campionat del Món Sub 20 d’hoquei patins

Sis blaugranes al Campionat del Món Sub 20 d’hoquei patins

Blai Roca, Nil Roca, Sergi Aragonès, Sergi Llorca i Ignacio Alabart competiran amb Espanya al Mundial de Vilanova del 19 al 26 de setembre Gerard Miquel, amb Andorra, el sisè blaugrana que participarà en aquest Mundial

L’hoquei base del FC Barcelona Lassa està d’enhorabona. Blai Roca (porter), Nil Roca, Sergi Aragonès, Sergi Llorca i Ignacio Alabart (ara cedit al Voltregà) formaran part de la selecció espanyola Sub 20 que disputarà el Campionat del Món a Vilanova i la Geltrú del 19 al 26 de setembre. Cinc dels deu jugadors convocats pertanyen al FC Barcelona i tots ells tindran un paper rellevant durant la competició.

Guillem Pérez, seleccionador Sub 20 i entrenador del Moritz Vendrell, ha confiat en cinc joves valors blaugranes, a més de Roger Acsensi (Caldes), César Carballeira (Liceo), Arnau Xaus (Noia Freixenet), Ferran Font (CP Vic) i Martí Serra (porter, CP Vic). Tots ells es concentraran el pròxim 3 de setembre al CAR de Sant Cugat per començar a preparar el campionat.

A més, Gerard Miquel, també de l’hoquei base blaugrana, representarà la selecció d’Andorra Sub 20 i serà el sisè jugador del FC Barcelona convocat per aquest torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut