L’1 de setembre s’inicia la campanya de noves altes d’abonats i amics de les seccions d’handbol, futbol sala i hoquei patins

L’1 de setembre s’inicia la campanya de noves altes d’abonats i amics de les seccions d’handbol, futbol sala i hoquei patins

Els interessats podran tramitar l’abonament per a la temporada 2015/16 fins al 31 d’octubre a través d’un formulari ‘on-line’ o bé presencialment a l’OAB

El dimarts 1 de setembre el FC Barcelona obre el procés per demanar els abonaments per al Palau Blaugrana per a les seccions d’handbol, futbol sala o hoquei patins de cara a la temporada 2015/16, que finalitzarà el 31 d’octubre.

Amb aquest abonament, exclusiu per a socis del FC Barcelona, es garanteix l’entrada a tots els partits de les competicions de l’esport abonat que es juguin al Palau, en una ubicació preferencial i sempre en el mateix seient. Recordem que els socis poden accedir gratuïtament als partits d’aquestes tres seccions però l’entrada pot estar restringida segons disponibilitat. Amb l’abonament d’handbol, futbol sala o hoquei patins es pot accedir directament sense haver de passar per taquilles a retirar l’entrada, que és el que hauria de fer un soci que no el tingués.

El preu de l’abonament per a l’handbol i per al futbol sala és de 63 euros per a cadascuna d’aquestes seccions, mentre que l’abonament de l’hoquei patins es pot adquirir per 42 euros.

Els socis abonats al bàsquet tenen un 25% de descompte. Així, el preu de l’abonament d’handbol o futbol sala el poden comprar per 47 euros, i el d’hoquei patins per 31 euros.

Amics de l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins

El FC Barcelona posa a disposició dels seguidors de les seccions que no siguin socis el carnet ‘Amics de l’handbol’, ‘Amics del futbol sala’ i ‘Amics de l’hoquei patins’, que permet al públic en general gaudir dels mateixos avantatges que els abonats a les seccions –entrada garantida a tots els partits, ubicació preferencial i sempre la mateixa localitat. El preu d’aquest carnet és de 73 euros per a l’handbol o el futbol sala, i de 52 euros per a l’hoquei patins.

Tramitació de l’alta

Els socis interessats en abonar-se a una, dues o a les tres seccions (handbol, futbol sala i/o hoquei patins) ho poden fer de manera presencial a l’OAB, de dilluns a divendres de 10 a 18 hores. O bé per correu electrònic, descarregant-se prèviament un formulari que trobaran dins la secció d’Entrades del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. En el cas dels no socis que vulguin fer-se ‘Amics de l’handbol’, ‘Amics del futbol sala’ i/o ‘Amics de l’hoquei patins’ hauran de tramitar l’alta de manera presencial a l’OAB. Es recomana descarregar-se el formulari de sol·licitud del carnet d’amic de la secció corresponent disponible també a l’apartat d’entrades de la web del FC Barcelona.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/detall/fitxa/abonaments-i-amics-seccions::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut