Athletic Club – FC Barcelona, petició d’entrades a partir del 10 d’agost

Athletic Club – FC Barcelona, petició d’entrades a partir del 10 d’agost

Les entrades per al primer partit de Lliga, via formulari

El Barça jugarà el primer partit de Lliga davant l’Athletic Club el dia 23 d’agost a San Mamés. La sol·licitud d’entrades es farà via formulari web.

Entrades, a partir del 10 d’agost

Totes les penyes que vulguin desplaçar-se per a aquest partit hauran de realitzar la sol·licitud via formulari web, que estarà disponible des del 10 d’agost a les 10 h i fins al dia 11 a les 19 h. Hi haurà 98 entrades disponibles a un preu de 55 €.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. S’hi haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hi hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció de recollida o enviament de les entrades.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà amb les penyes via correu electrònic per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Recordem que, quan les entrades estiguin assignades, caldrà facilitar nom, cognoms, DNI, data de neixement i nacionalitat de les persones que assistiran al partit.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formathbilbaolliga2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut