Desplaçament a Roma: entrades a partir de dimecres

Desplaçament a Roma: entrades a partir de dimecres

Les penyes podran sol·licitar entrades els dies 2 i 3 de setembre

El Barça comença la defensa del títol de campions d’Europa el proper 16 de setembre a l’Estadi Olímpic de Roma. Els de Luis Enrique volen començar amb bon peu, i és per això que necessiten el suport de les penyes.

Sol·licitud d’entrades

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s'han estat aplicant hi haurà un total de 595 entrades destinades al moviment de penyes.

Totes les penyes oficials podran sol·licitar entrades des del dimecres 2 de setembre a les 10 h i fins al dijous dia 3 a les 19 h, a través d’un formulari que hi haurà disponible al web. El preu de cada entrada és de 60€.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com també l’opció d’enviament o recollida a taquilles.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formroma2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut