Arriba l’hora de la veritat

Arriba l’hora de la veritat

El Juvenil A de Denis Silva rep avui l’Hertha de Berlín a l’eliminatòria de vuitens de final de la UEFA Youth League que es disputa a partit únic al Miniestadi (18.00 hores)

O Caixa o faixa. Tot o res. El Juvenil A de Denis Silva rep avui a l’Hertha a l’eliminatòria de vuitens de final que es disputa a partit únic al Miniestadi (18.00 hores). El Barça, actual campió de la competició, rep un rival molt perillós que va eliminar eliminat al París Saint Germain al superar-lo per 2-1 a la ronda de play off que es va jugar a Berlín. El partit es podrà veure per televisió al canal Movistar Liga de Campeones (50).

Denis Silva té avui les baixes dels lesionats Jose Martínez, Iván Bravo i Labinot, mentre que Mingueza i Guillem són els dos jugadors del Barça B amb els que podrà comptar el tècnic blaugrana. L’Hertha, que disputa la competició com a campió del seu país, és l’equip amb la mitjana d’edat més alta de la categoria i té dos jugadors, Baak i Jastrzembski, que habitualment juguen amb el primer equip.

"Tots els rivals són bons en aquesta fase de competició. L’Hertha és un equip típic alemany, que juga un 4-4-2, físicament molt grans. Tenen experiència i el nivell que donen ho complica. Intentarem dominar i evitar les seves contres perquè tenen gent molt ràpida dalt. La clau estarà en ser els dominadors del joc, tenir la pilota i no caure en el seu joc d'anada i tornada", explica el tècnic Denis Silva. El Juvenil A, que accedeix a la ronda de vuitens de final com a campió de grup, ha disputat aquesta temporada tres partits al Miniestadi a la UEFA Youth League amb el balanç de dues victòries contra el PSV (2-1) i l’Inter (2-1) i una derrota davant del Tottenham (0-2), quan l’equip ja estava classificat com a primer de grup. 

De cara a aquest partit, es farà operativa normal de partit del Barça B. És a dir, les entrades s’hauran de recollir a les taquilles del Gol Nord i les invitacions a la carpa que hi haurà a l’esplanada de Tribuna. Cal recordar que l’entrada és gratuïta. A més, s’obriran els accessos 1, 2, 4 i 5, i la porta 12 per l’afició contrària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut