Barça Femení – Reial Societat (prèvia): Comença la millor part

Barça Femení – Reial Societat (prèvia): Comença la millor part

18.30h, Gol: Superada una llarga aturada internacional, l’equip afronta sis decisius compromisos a la Lliga i al Champions League

Setze dies després de la victòria rotunda al camp del Betis (0-3), torna la Lliga. Enrere queda una llarga aturada per tornejos internacionals (amb 16 culers immerses). Aquest dimarts, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça Femení reprèn la Lliga davant la Reial Societat. Queden vuit jornades del campionat i totes són fonamentals, però especialment aquesta, just abans de la transcendental visita a l’Atlètic de Madrid (6 punts per sobre) al Wanda Metropolitano el diumenge vinent.

I és que el calendari del Barça és d’una exigència màxima. Sis compromisos claus en 19 dies, comptant la tornada de la Champions League, amb l’anada dels quarts de final del dimecres 20 al Miniestadi.

Comença, doncs, la millor part de tot davant d’un equip clarament a l’alça, reforçat per la seva primera classificació per a una final de Copa. En l’últim precedent a Barcelona, la Reial Societat va esgarrapar un empat sense gols.

Les declaracions de Lluís Cortés

“La càrrega de minuts no és el més greu, és les jugadores que tornen lesionades i que no estan disponibles per entrenar i preparar el partit. A pesar d’això, són conscients que ens ve un mes difícil, amb partits molt importants. Estan preparades i amb molta ambició”.

“De res serveix el del cap de setmana si aquest partit no va bé, hem de prioritzar el partit amb la Reial Societat”.

Les declaracions d’Aitana Bonmatí

“És un tram de temporada difícil, amb molts partits amb el club i amb la selecció, però som jugadores professionals i ens hi hem d’adaptar. Ho tenim tot per recuperar-nos bé i afrontar el que ve amb les màximes energies i garanties”.

“Només estem centrades en la Reial Societat. Seria positiu guanyar un rival com aquest per afrontar tot el que ve”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut