Celebració de cinquanta anys de compromís blaugrana

Celebració de cinquanta anys de compromís blaugrana

Un centenar de socis reben la insígnia d'or del FC Barcelona de mans del vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova

Un centenar de socis han rebut aquest vespre la insígnia d'or del FC Barcelona pels seus 50 anys de vinculació al Club, en un acte celebrat a l'Auditori 1899 al qual han assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i el membre de la Junta Directiva Pau Vilanova.

En aquesta ocasió el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, no ha pogut estar present en aquest acte de lliurament d’insígnies d’or, en el que com és habitual, la majoria dels socis guardonats que es van vincular al Club l’any 1969 han estat acompanyats dels seus familiars.

Davant dels socis i acompanyants presents a l’Auditori 1899, Jordi Cardoner s’ha referit a l’actual fortalesa esportiva i social del Club, però ha recordat que no sempre ha estat així i que també s’han hagut de superar moments complicats.  "Ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, eren moments difícils, el Club vivia immers en una crisi esportiva i econòmica i tampoc era massa ben vist per al règim que manava.

El vicepresident del Barça ha agraït la fidelitat i el suport rebut dels socis presents. "Avui celebrem els vostres 50 anys de soci -ha destacat- i per això us vull felicitar i donar les gràcies per compartir aquest moment amb nosaltres.. En aquell moment de crisi, vosaltres, o aquells que us van fer socis, vau prendre una decisió valenta i vau ajudar a tirar endavant el Club fins a convertir-lo en el millor club del món".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut