Prèvia – L’OK Lliga continua a Vic!

Prèvia – L’OK Lliga continua a Vic!

(21.00 hores, Esport3) El Barça Lassa visita la pista “d’un equip que ha evolucionat molt aquesta temporada”

Després del duel europeu d’aquest dissabte contra el Dinan Quévert (7-2), el Barça Lassa d’hoquei patins afronta una nova setmana amb doble compromís: a la pista del Vic aquest dimarts (21.00 hores, Esport3) i al Palau contra el Noia Freixenet aquest dissabte 16 (16.00 hores, Barça TV). El primer objectiu és aconseguir els tres punts en una pista en que s’ha resistit la victòria les últimes dues temporades: 6-4 i 3-3.

“El Vic és un equip que ha evolucionat molt, que ve de guanyar a la Corunya (1-2) i d’empatar a Reus (3-3)”, expressa Edu Castro, tot insistint en la “línia ascendent” d’un conjunt que “juga un hoquei molt intel·ligent” i que actualment es troba en onzena posició lluitant per a la permanència.  En aquest sentit també s’ha expressat el porter Sergi Fernández: “lluiten per no baixar però en les últimes jornades estan fent punts i un bon joc”.

Després de l’únic entrenament previ, realitzat aquest dilluns, tornen a la convocatòria Ignacio Alabart i Pablo Álvarez, mentre que el jove Àlex Joseph segueix cobrint la baixa de Sergi Panadero. Els àrbitres seran Ruben Fernández i Aleix Gorina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut