50 gols celebrats en quatre partits al planter

Els equips de base femenins blaugrana han celebrat un nou cap de setmana amb ple de triomfs

Els quatre equips de futbol del planter femení segueixen disparats i han viscut un cap de setmana de bogeria golejadora. A continuació repassem les 50 dianes a favor (per una en contra) que han suposat les quatre victòries culers:

Barça B – Sant Pere Pescador (10-0)
Tercera victòria consecutiva per un equip que segueix en línia ascendent. El màxim realitzador de la categoria va sumar una nova golejada davant de l’antepenúltim, a la Ciutat Esportiva. Les empordaneses van resistir fins al descans (2-0), però a la segona meitat Claudia Pina va ser protagonista amb cinc gols en 45 minuts. La resta d’anotadores van ser Tere Morató, Candela, Zaïra, Berta Bou i Sara Ismael. D’aquesta manera, a falta de cinc jornades apassionants per acabar el campionat, les de Jordi Ventura avantatgen amb cinc punts el cinquè classificat.

Europa – Juvenil-Cadet (1-2)
El duel més equilibrat i emocionant del cap de setmana el van desenvolupar les noies dirigides per Pablo Álvarez. També és cert que, a priori, tenien el compromís més exigent de tots. Visitaven les quartes classificades i, certament, el partit se’ls hi va complicar per un gol a les acaballes del primer temps. L’empat a la represa obra de Martina Fernández va ser clau. Com vital va ser el gol d’Aroney González en el tram definitiu. Així, el Barça es manté al capdamunt de la Primera Divisió juvenil.

Infantil – Fundació Vilafranca (21-0)
En canvi, el duel més desigual va ser el que va enfrontar el líder amb el cuer de la Primera Divisió infantil a Sant Joan Despí. Les blaugrana, que ho han guanyat tot (17) i tenen vuit punts d’avantatge respecte al segon, s’apropen cada vegada més al títol. L’aleví Celia Segura va ser la màxima golejadora del partit, amb cinc gols. També van marcar Andrea Cano (4), Nina Pou (4), Noah Bezis (3), Laia Martret (2), Emma Gálvez, Carla Casellas i Meritxell Fuster.

Aleví – Santfeliuenc (17-0)
També les més menudes van completar una actuació lluent. Va ser a partir del segon quart quan va arribar el vendaval blaugrana. Celia Segura, que dissabte havia marcat cinc gols amb l’Infantil, en va fer set més el diumenge, arribant als 12 en tot el cap de setmana. Laura Martín (3), Nerea Sánchez (2), Beatriz Pérez (2) i Lorena Cubo (2) van certificar el nou triomf del líder de la Tercera Divisió aleví masculina.