Oferiment de la Copa a l’afició del Palau

Oferiment de la Copa a l’afició del Palau

El proper divendres dia 15 de març, coincidint amb el Barça-O Parrulo, els aficionats podran fotografiar-se amb el títol de Copa des d’una hora i mitja abans de l’inici del partit

El Barça Lassa de Futbol Sala celebrarà la consecució del títol de Copa el proper divendres dia 15 de març al Palau, coincidint amb el partit Barça-O Parrulo (21:15h). Serà el primer partit que l’equip jugui a casa després del triomf a la Copa i hi haurà festa grossa al Palau per fer partícips als aficionats del títol.

Exposició i fotos amb la Copa

La Copa s’exposarà des d’una hora i mitja abans de l’inici del partit a la porta 4 del Palau, a la zona del Boulevard. Des de les 19:45h els aficionats podran fotografiar-se amb el títol i tenir un record per sempre de la Copa guanyada a València.

L’equip oferirà el títol

Abans de l’inici del partit contra O Parrulo, l’equip saltarà a la pista per oferir el títol a l’afició. Serà un acte conjunt amb l’Infantil campió de la Mini Copa, que també saltarà a la pista del Palau per compartir l’èxit amb tots els aficionats blaugrana al futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut