Barça Lassa - San Pablo Burgos: Objectiu tornar al camí de la victòria

Barça Lassa - San Pablo Burgos: Objectiu tornar al camí de la victòria

Els de Pesic reben al Palau un dels equips més en forma de la competició (diumenge, 17h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 17h i en directe per Movistar (Dial 53), el San Pablo Burgos en la que serà la 22a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que encaren el partit després de dues derrotes, volen tornar al camí del triomf contra un rival que es troba en una zona còmoda de la taula amb un balanç de 9 triomfs i 12 derrotes.

El rival

Té el nouvingut Dominique Sutton, que té una mitjana de 19,3 punts, 9 rebots i 27,3 de valoració, el seu millor jugador. A més, compta amb d’altres bons anotadors com l’aler Cancar (10,9 punts), el pivot Huskic (10,7 punts), l’escorta Frazier (8,3 punts amb un 46% en triples) o el base Fitipaldo (8,6 punts i 4,6 assistències). Tampoc cal oblidar jugadors com Álex López, Javi Vega, Vitor Benite, Álex Barrera, Augusto Lima o Paul Zipser.

El Barça

És el líder de la Lliga Endesa amb un balanç de 17 triomfs i 4 derrotes i vol tornar a guanyar després d’haver caigut a Múrcia en l’última jornada de l’ACB. Chris Singleton, que segueix donat de baixa, no disputarà el partit, mentre que la resta de jugadors estaran disponibles per a Pesic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut