Gilberto Duarte: “No tenim res fet, hem de seguir”

Gilberto Duarte: “No tenim res fet, hem de seguir”

El Barça Lassa rep el BM Benidorm aquest divendres (19:00h, Gol), i el lateral portuguès ha dit en la prèvia que “juguem a casa i no hi ha més opció que sortir a guanyar”

Després de tancar la fase de grups de la Lliga de Campions i deixar aparcada la competició europea fins a finals d’abril, el Barça Lassa se centra en la Lliga Asobal en el mes de març. El primer dels quatre partits domèstics que afronta l’equip blaugrana abans de la Copa del Rei arriba aquest divendres amb la visita del BM Benidorm (19:00 hores, Gol) en la jornada 21.

El Barça Lassa ha gaudit de tres dies de descans en l’inici de setmana, i afrontarà tot el mes de març amb només un partit per setmana. “L’equip està bé; hem pogut descansar uns dies”, ha comentat Gilberto Duarte en acabar l’entrenament d’aquest dijous. El portuguès ha valorat el moment de l’equip en la prèvia del compromís de Lliga: “Estem contents amb el nostre rendiment, però no tenim res fet i hem de seguir en aquesta línia”. Sobre la visita del Benidorm, el lateral blaugrana ha assegurat: “Esperem un partit difícil, però juguem a casa i no hi ha més opció que sortir a guanyar”.

El Benidorm arribarà al Palau Blaugrana en 9a posició, lluny de les posicions capdavanteres però també amb un marge còmode respecte del descens. En el partit de la primera volta, a territori alacantí, el Barça Lassa es va imposar clarament per 22-33. L’equip blaugrana es manté imbatut després de 20 jornades, i busca mantenir aquesta condició per seguir allunyat de la segona posició.

Per al partit d’aquest divendres, Xavi Pascual podria recuperar Timothey N’Guessan, que no ha jugat els dos últims partits per precaució. A més, serà un partit especial per a Raúl Entrerríos, que complirà 500 aparicions a la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut