L’estrena de ‘És la Bomba’, aquest dijous 7

L’estrena de ‘És la Bomba’, aquest dijous 7

El documental produït pel FC Barcelona, s’estrenarà aquest dijous 7, a les 22h, per Barça TV

Tots els aficionats del Barça tenen una cita aquest dijous, 7 de març, a les 22 hores amb Barça TV. I és que s’estrenarà ‘És la Bomba’, el documental sobre la vida i trajectòria esportiva de Juan Carlos Navarro. L’’11’ de l’excapità blaugrana, que durant 20 temporades va defensar la samarreta blaugrana, ja es troba al lloc més alt del Palau Blaugrana des del passat 1 de març.

El documental, de 75 minuts de durada i produït pel FC Barcelona, endinsarà l’espectador en la història d’amor entre Navarro, el bàsquet i el Barça, que s’explica a través del mateix jugador i la dels més de 30 testimonis que han coincidit amb ell al llarg de la seva carrera.

Noms il·lustres

Jugadors de primer nivell com Pau Gasol, Marc Gasol, Vassilis Spanoulis han participat d’un documental en el qual tampoc hi falten entrenadors clau en la seva formació com Miguelito López Abril, Agustí Cuesta o Joan Montes i d’altres com Aíto, Pesic o Pascual. També amics personals i companys de vestidor, tant al Barça com a selecció, com Víctor Sada, Roger Grimau, Gianluca Basile, Marcelinho Huertas o Felipe Reyes també expliquen per què Navarro és la bomba.

Quan i on es pot veure

L’estrena del documental serà el dijous 7 de març, a les 22 hores, però tots aquells aficionats i espectadors de Barça TV que vulguin veure ‘És la Bomba’ ho podran fer també el divendres 8, a les 17 hores –abans del primer equip a la pista de l’Anadolu Efes-, el dissabte 9 a les 9:30 hores i també el diumenge 10 a les 17:30 hores i a les 21 hores.

De cara a la setmana de l’11 de març, el documental ‘És la Bomba’ es podrà veure en qualsevol moment a través del lloc web del Club.

frame NAVARRO 6
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut