El Barça Lassa d'hoquei celebra la Copa amb un sopar de germanor

El Barça Lassa d'hoquei celebra la Copa amb un sopar de germanor

L’equip d’hoquei patins afronta el darrer tram de temporada amb la il·lusió d’aconseguir dos títols més

El Barça Lassa d’hoquei patins ha celebrat l’èxit de la Copa del Rei de Reus amb un sopar de germanor celebrat aquest dilluns al restaurant Nuba de Barcelona. La celebració ha comptat amb l’assistència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, del mànager Toni Miró, dels membres de la comissió esportiva Alexandre Vidal-Abarca, Esteve Pérez i Xavi Bosch i de tota la plantilla i cos tècnic.

En el moment del brindis, el directiu ha subratllat el bon moment que viu el barcelonisme i la secció d’hoquei patins. Aquesta temporada ja s’ha aconseguit la Lliga Catalana, la Continental, la Intercontinental i la Copa i l’equip afronta el darrer tram de temporada amb la il·lusió de revalidar l’OK Lliga i la Lliga Europea.

El següent partit de l’equip és aquest dissabte 9 de març al Palau (16.00 hores) contra el Dinan Quévert, en un duel que tancarà la fase de grups europea. Després del matx, l’equip oferirà el trofeu de la Copa del Rei a l’afició del Camp Nou, minuts abans de l’inici del Barça – Rayo Vallecano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut