El Barça Lassa d’hoquei, protagonista a la Gala de la Federació Catalana de Patinatge

El Barça Lassa d’hoquei, protagonista a la Gala de la Federació Catalana de Patinatge

L’equip ha estat guardonat per ser campió en sis dels set títols possibles durant el 2018, amb premis especials per a Edu Castro i Pau Bargalló

El Barça Lassa d’hoquei patins ha estat un dels protagonistes de la Gala del Patinatge Català, celebrada aquest dilluns al CaixaFòrum de Barcelona amb l’objectiu de commemorar els èxits esportius assolits durant el 2018.

Tota la plantilla al complet ha estat guardona amb el “Trofeu a l’excel·lència” per haver conquerit la Lliga Europea (temporada 2017/18) i la Copa Intercontinental (2018/19), mentre que la secció –guanyadora de sis de set títols possibles el 2018- ha rebut el “Trofeu al mèrit esportiu” per a la “millor gesta o projecció internacional col·lectiva de l’any”. El guardó l’ha recollit el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca.

Premis individuals per a Castro i Bargalló

El tècnic Edu Castro també ha pujat a l’escenari en motiu de la “Menció especial a la seva trajectòria”. De la seva banda, el jugador Pau Bargalló ha rebut el “Premi al millor esportista” d’hoquei patins.

El capità de la selecció espanyola, juntament amb els seus companys Sergi Fernández, Ignacio Alabart i Nil Roca, també han estat guardonats  amb un “Trofeu a l’excel·lència” per haver assolit el Campionat d’Europa 2018 amb la selecció estatal. També han rebut el mateix premi els jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana Àlex Joseph i Miki Grau (campions d’Europa sub-20), Manel Hernández i Oriol Llenas (campions d’Europa sub-17 i d’Espanya sub-16) i Arnau Martínez (campió d’Espanya sub-16).

Per últim, també s’ha realitzat un homenatge in memoriam a Jordi Villacorta, exjugador i expresident de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut