Ferrao, més que un MVP

Ferrao, més que un MVP

El pivot brasiler ha estat designat com a millor jugador de la Copa, un guardó que ha anat acompanyat de gols

Caràcter, entrega, gols i títols, dos individuals i un altre de col·lectiu. Ferrao ha estat una de les peces clau del Barça Lassa en la Copa d’Espanya disputada a València, unes actuacions que han servit perquè el pivot brasiler fos designat l’MVP de la competició. Les seves completes i destacades intervencions han guiat els blaugranes cap al confeti i la glòria del títol. Així, doncs, la designació com a millor jugador no és pas casualitat.

MVP i màxim golejador

Tres gols en tres partits; uns números que l’han convertit en el màxim golejador del torneig. Però no van ser unes dianes intranscendents. I és que el pivot brasiler va obrir la llauna en els tres matxs de Copa: contra el Jaén, a quarts, contra l’Osasuna Magna, a semifinals, i contra ElPozo, a la final. Ferrao, però, també és més que gols. És treball i, sobretot, un mal de cap per a les defenses rivals. En definitiva, més arguments que reforcen a Ferrao com un dels jugadors més decisius i determinants del món.

Ha estès el seu bon moment de forma a la Copa

El pivot brasiler també està deixant la seva petjada en la Lliga, on és el màxim anotador amb 22 gols. Si finalment acaba per guanyar també el premi al màxim golejador de la Lliga, n’acumularia tres de seguits. El que és un fet és que el de Chapecó, en la seva cinquena temporada com a blaugrana, no deixa de sumar mèrits amb l’elàstica del Barça Lassa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut