Gran cap de setmana blaugrana

Gran cap de setmana blaugrana

La victòria ha estat una tònica en aquests tres primers dies de març per a les seccions del Club

El cap de setmana s’ha tenyit de color blaugrana. I és que el FC Barcelona ha estat immers en una permanent celebració gràcies a les victòries de futbol, futbol sala, bàsquet, handbol i hoquei patins. Alguns triomfs han estat d’alt prestigi, com ara la victòria del primer equip de futbol al Santiago Bernabéu o el triomf a l’Eurolliga de bàsquet, també davant els blancs. A més,  de la consecució de la Copa d’Espanya de futbol sala a València. Repassem com ha estat aquest cap de setmana.

El Bernabéu és blaugrana

El Barça va assaltar el Santiago Bernabéu per quarta vegada consecutiva a la Lliga. Un gol de Rakitic a la primera meitat va ser suficient per guanyar al Reial Madrid i distanciar-se a dotze punts dels blancs a la Lliga. A més a més, amb aquest triomf, el conjunt blaugrana supera el Madrid en el balanç històric de victòries en els Clàssics (96-95).

Campions de Copa al futbol sala!

Els d’Andreu Plaza tornen de València amb una Copa sota els braços. Els culers es van imposar a l’Osasuna Magna a les semifinals (1-3) i posteriorment a ElPozo a una trepidant i gran final (1-2). Un títol que feia especialment il·lusió després de sis anys sense aixecar-lo, precisament també davant ElPozo, l’any 2013.

Una de freda i una de calenta pel bàsquet

El cap de setmana va començar meravellosament pels homes de Pesic. Primer, per l’homenatge a Juan Carlos Navarro abans d’un partit en el qual els culers s’imposarien al Reial Madrid en un vibrant matx d’Eurolliga (77-70). Ara bé, diumenge, els blaugranes no van poder arrodonir un bon inici de març, ja que van perdre a la pista de l’UCAM Múrcia (71-70).

L’handbol tanca la fase de grups com a líder

Els de Xavi Pasqual es van enfrontar i es van imposar amb una gran primera meitat al Rhein Neckar Lowen (30-25) en el compromís de l’EHF Champions League. Aquest triomf va arrodonir una fase de grups en la qual el Barça Lassa, que ha ratllat un molt bon nivell de joc, va acabar líder amb 24 punts.

L’hoquei segueix guanyant

Després d’alçar la Copa del Rei l’anterior cap de setmana, el Barça Lassa va golejar el Calafell (7-0) al Palau Blaugrana en partit de l’OK Lliga. D’aquesta manera, els d’Edu Castro es refermen una jornada més al capdavant de la classificació lliguera, ja li treuen 10 punts al segon classificat, el Liceo.

Màgia i triomf al Miniestadi

El filial blaugrana també va tenir el seu moment de glòria dissabte passat. Els de Garcia Pimienta van recuperar la senda de la victòria davant l’Ontinyent (3-0) en un esplèndid partit de Miranda i Riqui Puig.

El Juvenil A tenyeix el derbi

El conjunt blaugrana va guanyar l’Espanyol (0-2). D’aquesta manera, el derbi lliguer va tenir color blaugrana gràcies als gols de Marqués i Jandro. Un triomf permet als de Denis Silva situar-se a un punt del líder.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut