Local

Espanyol – Juvenil A: El Barça s’enduu el derbi (0-2)

El conjunt blaugrana guanya l’Espanyol i se situa a un punt del líder, el Saragossa

Triomf de prestigi del Juvenil A del Barça a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els de Denis Silva han guanyat per 0 a 2 en un partit que s’ha decidit a la segona part gràcies als gols de Marqués i Jandro. Tenas ha estat clau també per a la victòria amb dues intervencions de mèrit. El correctiu permet als blaugrana ser segons a només un punt del primer i amb el goal-average a favor respecte a l’Espanyol.

Partit molt igualat

La primera meitat ha tingut dues parts molt diferenciades. Els primers 20 minuts hem vist un partit més dinàmic, amb oportunitats per a ambos conjunts. Els locals s’han trobat amb Tenas en el minut 15 i amb el pal, posteriorment, després d’una rematada de Benítez. Els blaugrana han tingut la seva rèplica amb dues ocasions a les botes d’Ilaix i Marqués.

Després, el partit ha caigut en una fase molt tàctica, amb els dos equips sense voler arriscar. Estaven en joc tres punts molt importants per al desenllaç de la competició. Així doncs, amb l’empat a zero s’ha marxat al descans, on s’ha vist un partit molt intens i igualat però amb poques ocasions.

Marqués decanta la balança per als blaugrana

El guió del partit no ha canviat en el segon temps, ja que el matx ha seguit molt igualat. El Barça, coneixedor que aquest partit era clau per mantenir intactes les aspiracions de títol de la Divisió d’Honor Juvenil, ha sortit dels vestidors decidit a buscar el primer gol. El premi ha arribat als deu minuts de la represa, quan Marqués ha rematat una centrada d’Ansu (0-1, min 59). A partir d’aquest gol, els culers s’han trobat en un escenari més còmode i idoni per desplegar el seu joc.

La sentència, però, s’ha fet pregar i no ha arribat fins al temps afegit, quan Jandro ha marcat de falta directe un golàs per l’escaire. Amb aquest triomf, el conjunt blaugrana es fa amb la segona plaça de la Lliga i se situa només a un punt del líder, el Saragossa. A més, el 0 a 2 li permet al Barça obtenir el goal-average a favor respecte als ‘pericos’.

Fitxa del partit

Espanyol, 0
Juvenil A, 2

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Comas, Rojas, Mika (Gerard, min 70), Álvaro Sanz, Konrad (Nils, min 61), Ilaix (Nico, min 66), Marqués (Peque, min 83), Jandro, Ansu.

Espanyol: Ángel Fortuño, Víctor Sanchis (Gori Gracia, min 76), Guillem Corominas (Marc Carmona, min 76), Alejandro Pérez, Genar Fornes, Óscar Coll (Max Svensson, min 83), Pau Martínez, Sergi Benítez (Óscar Gómez, min 54), Jofre Carreras, Roger García i Nico Melameu.

Gols: 0-1, Marqués (min 59); 0-2, Jandro (min 92).

Àrbitres: Rubén Ávalos Martos. Ha amonestat el local Roger Gracia (min 89) i els blaugrana Comas (min 38), Rosanas (min 67) i Nils (min 85).