Campions de la MiniCopa de Futbol Sala (7-8)

Els infantils blaugranes assoleixen el setè títol de manera consecutiva

El Barça Lassa Infantil s’ha imposat per 7 a 8 a Palma Futsal, a la final de la VII Minicopa de la LNFS i continua dominant totes les edicions de la competició

Els blaugranes han tingut una final molt complicada. Els de Mallorca s’havien avançat per 4 a 3 al descans i durant tot el partit han plantat cara a l’equip entrenat per Xesco Cugat.

A la segona part el Barça Lassa ha pogut, amb paciència i sobrietat, capgirar el marcador i proclamar-se de nou campió.

El camí a la final

Els blaugranes va iniciar el seu camí a la MiniCopa, el passat divendres davant el Jaén. Els nois entrenats per Xesco Cugat van superar els andalusos per 8 a 1 i a les semifinals van tenir l’Osasuna com a rival, a qui van guanyar per 20 a 0 i el Palma Futsal els esperava a la final.