Final vintage contra ElPozo

Final vintage contra ElPozo

El Barça i ElPozo no coincidien en una final de Copa d’Espanya des del 2013, quan els blaugrana van guanyar el títol per última vegada

Es repeteixen les finals del 2011 (Segòvia) i del 2013 (Alcalà), dues finals que van enfrontar a Barça i ElPozo i que va acabar guanyant el Barça. Sis anys després, els dos equips es retroben en una final de Copa plena d’urgències per part dels dos equips. Des d’aquell ja llunyà 2013 que el Barça no ha pogut tornar a guanyar la Copa d’Espanya; mentre que ElPozo no aixeca aquest títol des del 2010 a Santiago.

Cinquena final blaugrana

El Barça disputarà la seva cinquena final de Copa d’Espanya a València, amb un balanç fins ara de tres victòries i una sola derrota. Les tres victòries: el 2011 i el 2013 contra ElPozo; i el 2012 contra Santiago. I la derrota: el 2015 contra Jaén, la darrera vegada que el Barça va disputar la final.

Els dos equips més en forma

El Barça i ElPozo són, fins ara, els dos millors equips de la LNFS aquesta temporada. Són els dos primers classificats de la lliga, i han demostrat a la Copa que es troben en un moment de gràcia. ElPozo s’ha classificat per a les semifinals de manera brillant destrossant a Movistar Inter a les semis (5-1); mentre que el Barça ha superat a dos equips molt competitius com són Jaén (3-0) i Xota (3-1). Màxima igualtat també en els precedents d’aquesta temporada: dos empats a la lliga (3-3 al Palau; i 5-5 al Palacio de los Deportes); i una victòria del Barça a la tanda de penals en les semifinals de la Copa del Rei disputades a Múrcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut