S’imposen amb una gran primera meitat (30-25)

Els de Xavi Pascual guanyen amb comoditat des de l'inici en la darrera jornada de la fase de grups

Victòria després d’un gran inici de partit. El Barça Lassa s’ha imposat al Rhein Neckar Löwen (30-25) amb una gran primera meitat en què els blaugranes han marxat amb un avantatge favorable de vuit gols i una gran actuació de Kevin Möller sota pals. A la segona part el conjunt visitant ha retallat diferències però els de Xavi Pascual s’han mostrat ferms i han sumat un nou triomf tot i les baixes de Sorhaindo, Mortensen i N’Guessan.

Möller, un mur infranquejable

Els homes de Xavi Pascual han començat el duel amb molt encert de cara a porteria i un Kevin Möller molt sòlid sota pals, amb aturades de molt mèrit que han permès als blaugranes dominar el marcador (4-1, min 5). El conjunt alemany ha necessitat més de quatre minuts per anotar el primer gol. Gran part de culpa l’ha tingut el porter blaugrana Möller que ha resultat un malson per al conjunt alemany (8-2, min 12).

Els blaugranes es trobaven molt còmodes damunt de la pista del Palau i han anat ampliant la diferència en el marcador amb un bona circulació ofensiva i una defensa sòlida (12-4, min 19). Möller ha arrodonit la seva bona actuació sota pals amb dues dianes de camp a camp. El Rhein Neckar Löwen ha aconseguit superar la defensa culer i d’aquesta manera ha evitat que els de Xavi Pascual ampliessin la diferència en el marcador just abans del descans (20-12).

Els visitants retallen diferències

El Rhein Neckar Löwen ha imprès un ritme alt a la sortida de la segona part i això ha permès al conjunt alemany situar-se a cinc gols (25-20, min 37). Els blaugranes, però, no han deixat perdre l’avantatge en el marcador i han sumat un nou triomf europeu. En els darrers minuts de partit l’extrem del filial Àlex Pascual ha debutat a la EHF Champions League amb 18 anys. El Barça Lassa tanca la fase de grups amb 24 punts després de registrar 12 victòries i dues derrotes.

Barça Lassa, 30
Rhein Neckar Löwen, 25

Barça Lassa: Möller (2), Palmarsson (2), Andersson (5), Tomás (4), Ilic (-), Fabregas (4) i Dolenec (-) –set inicial-, Petrus (1), Entrerríos (2), Aleix (1), Duarte (1), Ariño (1), Syprzak (5), Mem (2) i Àlex (-).

Rhein Neckar Löwen: Appelgren (-), Tollbring (5), Taleski (6), Guardiola (-), Abutovic (-), Petersson (1) i Radivojevic (1) –set inicial-, Schmid (3), Kohlbacher (6), Mensah (-), Groetzki (-) i Lipovina (3).

Parcials: 5-1, 7-2, 10-3, 12-7, 17-9, 20-12 (descans), 22-16, 24-18, 27-22, 28-23, 30-25, 30-25.

Àrbitres: Nenad Nikolic, Dusan Stojkovic i Ole Frydkjär.

Assitència: 3.033 espectadors al Palau Blaugrana.