PRÈVIA  - Els campions tornen al Palau!

PRÈVIA - Els campions tornen al Palau!

(12.00 hores, Barça TV) El Barça Lassa rep el Calafell amb l’alegria d’haver guanyat la Copa del Rei

Els campions tornen a casa. El Barça Lassa oferirà aquest diumenge (12.00 hores, Barça TV) el trofeu de la Copa del Rei aconseguida a Reus. Serà en el preludi del partit contra un Calafell que “vindrà a posar-nos les coses molt difícils”. “Trobem a faltar jugar al Palau i esperem que vingui molta gent per oferir-los el títol”, explica Edu Castro.

El tècnic blaugrana alerta que el Calafell “és un equip molt alegre, que busca l’un contra un i que està dins els partits fins al final”. En la temporada del seu retorn a l’OK Lliga, els del Baix Penedès inicien l’últim terç de la competició en la desena posició i amb sis punts de marge respecte el descens. “Estan fent una gran temporada i vindran al Palau amb tota la confiança”, afirma Aitor Egurrola. El capità blaugrana també destaca que “tenim ganes de tornar a competir”. “És un repte per a nosaltres preparar mentalment aquest partit”.

Sense Panadero

El partit d’aquest diumenge serà el primer sense Sergi Panadero, després que s’hagi conegut l’abast d’una lesió a l’espatlla esquerra produïda durant la Copa. El ‘9’ blaugrana serà intervingut quirúrgicament i es perdrà el que queda de temporada.

És el termòmetre anímic de l’equip, ens aporta moltes coses i esperem poder suplir la seva baixa el millor possible”, comenta Edu Castro. “La seva lesió ens ha deixat tocats perquè és un company molt estimat. Ara el que toca és ajudar-lo, recolzar-lo i intentar que la seva absència es noti el menys possible”.

Fotografies amb la Copa

Els aficionats podran fotografiar-se amb el trofeu de la Copa del Rei entre les 11.00 i les 11.45 hores, a l’esplanada del Palau Blaugrana (entre la porta 1 i 4).

Abans del duel, l’equip Infantil del Barça Lassa, també campió de la Minicopa per quarta vegada seguida, oferirà el trofeu sobre el parquet del Palau Blaugrana. Els àrbitres de l’encontre seran Òscar Valverde i Jonathan Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut