Bartomeu i Bernabéu, premiats a la Nit del Dirigent

Bartomeu i Bernabéu, premiats a la Nit del Dirigent

Aquesta entitat de responsables d’entitats esportives ha distingit la gestió del president i del delegat de relacions amb la UEFA del Club

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport ha celebrat aquest divendres la Nit del Dirigent, una sopar celebrat al Club de Polo de Barcelona en el qual l’entitat ha entregat els seus premis anuals. Enguany el FC Barcelona ha tingut protagonisme per partida doble en aquesta vetllada. D’una banda, Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, ha estat premiat en la categoria de Dirigents de Club, mentre que Amador Bernabéu, actualment delegat de relacions institucionals del FC Barcelona amb la UEFA i exvicepresident blaugrana, ha estat guardonat en la categoria d’Exdirigents de Club.

Durant la nit s’han entregat una trentena de premis a diferents responsables de clubs, federacions, entitats esportives i periodistes del gremi. Aquestes distincions són un reconeixement a la trajectòria i la bona feina dels professionals i dels representants institucionals de les institucions esportives catalanes. En concret, l’ACDE ha distingit el president Bartomeu per la seva trajectòria com a dirigent esportiu en un club de Catalunya i Internacional per la seva “magnífica gestió al capdavant del FC Barcelona durant tots aquests anys”.

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport es va fundar el 1980 per part de presidents de les Federacions Catalanes (atletisme, gimnàstica, natació, bàsquet, hoquei, boxa, patinatge) i presidents i dirigents de clubs (UEC, FC Barcelona, CN Sabadell), així com dirigents de Girona (GEiEG), Lleida (Sicoris) i Tarragona (Reus Ploms). La seva missió és la formació i la defensa dels dirigents esportius, així com fer arribar a les autoritats propostes per a la millora de l'activitat física i esportiva de les entitats i del seus practicants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut