Presentada la Supercopa de Catalunya a la Casa Duran

Presentada la Supercopa de Catalunya a la Casa Duran

Aquest dijous s’ha celebrat la presentació oficial del duel que els blaugranes disputaran contra el Girona FC

Aquest dijous s’ha presentat de manera oficial la IV Supercopa de Catalunya a la Casa Duran de Sabadell. La quarta edició d’aquest duel, que es disputarà el proper dimecres 6 de març a la Nova Creu Alta (18.45 hores), enfrontarà el FC Barcelona i el Girona FC en el que serà el tercer duel d’aquest curs entre els dos conjunts catalans. L’acte d’aquest migdia ha comptat amb la presència del directiu Xavier Vilajoana.

El partit entre el Barça i el Girona, els dos equips catalans millor classificats la darrera temporada, servirà als blaugranes per defensar títol. I és que els d’Ernesto Valverde van imposar-se a l’Espanyol en la darrera edició.

Cal recordar que fa una setmana es va dur a terme una trobada entre Carles Aleñá i Marc Muniesa per donar el tret de sortida a la competició. El migcampista blaugrana va destacar que serà un duel “molt igualat i en què espera que la gent vingui a animar al camp del Sabadell”. Pel que fa a Muniesa, sorgit del futbol formatiu del FC Barcelona, va destacar que “el fet que el Girona participi per primera vegada és un al·licient més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut