Quins rivals ens poden tocar a quarts de final?

L’encreuament de vuitens entre el cinquè classificat del grup A (Vive Kielce o Rhein-Neckar Löwen) i el quart del grup B (Nantes) definirà l’equip que s’enfronti als blaugranes amb l'accés a la Final Four en joc

Un cop assegurada la primera posició de grup i l’accés directe als quarts de final de la VELUX EHF Champions League, el Barça Lassa ja espera rival a falta d’una jornada per acabar la fase de grups. Els culers rebran el Rhein-Neckar Löwen aquest dissabte (17:30 hores) al Palau Blaugrana, ja sense pressió per part local, però amb punts importants en joc per als visitants. De fet, en funció del que passi en aquest partit, l’emparellament de quarts pot variar.

El Barça Lassa s’enfrontarà als quarts amb l’equip que superi l’eliminatòria entre el cinquè classificat del grup A i el quart del B. En l’altre grup la quarta posició se l’ha assegurat el Nantes després d’empatar l’últim partit contra el Flensburg (29-29), mentre que l’altre equip de l’emparellament serà el Rhein-Neckar Löwen o el Vive Kielce, que estan empatats a 14 punts. Ara mateix la cinquena posició és del conjunt polonès, però els alemanys han de jugar al Palau Blaugrana. El Kielce, per la seva banda, rebrà el Veszprém.

Els resultats d’aquests dos partits decidiran l’eliminatòria de vuitens d’on sortirà el rival del Barça Lassa als vuitens. Ambdós es jugaran al mateix temps, a les 17:30 hores del dissabte. L’equip que acabi cinquè jugarà els vuitens contra el Nantes, i el guanyador de l’encreuament serà el rival del Barça Lassa als quarts, que es disputaran entre l’última setmana d’abril i la primera de maig, amb l'accés a la Final Four de Colònia en joc.

Consulta aquí com estan les classificacions dels grups A i B de la Lliga de Campions.