FC Barcelona Lassa - Monbús Igualada: Torna la Lliga Catalana al Palau

Els de Ricard Muñoz enceten la temporada oficial al Palau Blaugrana amb un clàssic de l’hoquei patins gratuït per als socis Els blaugranes, amb els deu jugadors disponibles, volen començar amb bon peu una Lliga Catalana que fa 16 anys que no es disputa

El Barça Lassa d’hoquei patins torna aquest vespre (21h) al Palau Blaugrana. Han passat 115 dies des de l’últim partit dels blaugranes a casa seva i el primer de la temporada és de la Lliga Catalana. Aquesta competició, que no es disputa des del curs 1998/99, torna a escena i els homes de Ricard Muñoz debuten contra el Monbús Igualada. Els de l’Anoia, que ja han disputat un partit, van superar per 6-2 el Recam Làser CH Caldes, el quart integrant del grup A.

El Barça

Serà el debut en partit oficial al Palau Blaugrana de les noves incorporacions. Lucas Ordoñez, Xavi Costa i Edu Lamas coneixeran el que serà a partir d’ara el seu públic més fidel.  El tècnic Ricard Muñoz, que comentava en declaracions prèvies que l’equip “té il·lusió” en aquesta competició, compta amb els 10 jugadors de la primera plantilla per aquest transcendental partit, ja que una derrota complicaria les opcions dels blaugranes de poder assolir la primera posició del grup, que dóna accés directe a la Final Four del 12-13 de setembre.

El rival

És un històric de l’hoquei patins i sempre se l’ha de tenir molt en compte. Ha canviat diverses peces aquest estiu, com per exemple a la banqueta. Cesc Monclús ha deixat pas a Ferran López, mentre que a la pista el jugador franquícia Ton Baliu seguirà sent el referent dels de l’Anoia. L’Igualada ha incorporat Pol Galbas en substitució de Jassel Oller i manté l’estructura de l’equip amb Elagi Deitg a la porteria i jugadors contrastats i amb experiència com Met Molas, Joanet Muntané, Dani López o Sergi Pla.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES FCB - IGUALADA++5 EUROS::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4093/session/233049/step1r2?_ga=1.240760320.2051597907.1428528502::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut