Ricard Muñoz: “Ha estat un partit amb una intensitat altíssima”

Ricard Muñoz: “Ha estat un partit amb una intensitat altíssima”

“Hem fet una bona lectura davant d’un equip molt ordenat, és un bon test per seguir millorant de cara a l’inici de la Lliga”, ha afegit el tècnic del FCB Lassa

El primer equip del FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha començat amb bon peu la Lliga catalana amb una victòria en el primer partit de la competició. Els de Ricard Muñoz s’han imposat per 3-1 al Monbús Igualada i el tècnic català ha valorat així el triomf: “Ha estat un partit amb una intensitat altíssima per ser pretemporada, cada vegada ens assemblem més a l’equip que volem ser, generant moltes ocasions”, ha declarat.

“Hem fet una bona lectura davant d’un equip molt ordenat, l’Igualada és un equip potent de l’OK Lliga i és un bon test per seguir millorant de cara a l’inici de la Lliga”, ha afegit Muñoz. Els blaugranes, que amb aquest triomf aconsegueixen la primera posició provisional del grup A de la Lliga catalana, s’enfrontaran dissabte a l’Alcoi en el segon partit de la competició.

“Han demostrat les coses que poden aportar”

Ricard Muñoz també ha aprofitat l’oportunitat de felicitar les tres noves incorporacions del FCB Lassa, Xavi Costa, Lucas Ordóñez i Edu Lamas, pel seu primer partit oficial: ““Tots tres han fet un bon partit i han demostrat les coses que poden aportar a l’equip”, i ha afegit: “Mica en mica s’estan adaptant als nous sistemes, tot és progressiu, no és fàcil, però la veritat és que cada vegada se senten més còmodes a la pista com s’ha vist durant el partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut