Barça Lassa – Santa Coloma: una final repetida

Barça Lassa – Santa Coloma: una final repetida

Els blaugranes dominen els colomencs a les finals entre els dos per 5 a 1

El FC Barcelona Lassa s’ha entrenat aquest matí per preparar la final de la Copa Catalunya que es jugarà avui divendres 4 de setembre a partir de les 21 h (Esport3) davant del Catgas Energia Santa Coloma.

Els blaugranes van derrotar el CFS Montcada a les semifinals dijous per un clar 1-8 amb un pòquer de gols de Jesús Aicardo i les dianes de Sergio Lozano, Bateria, Ferrao i Dyego. Per la seva banda, els colomencs van desfer-se del CCR Castelldefels per 1-6 en un partit plàcid per als de Xavi Passarius.

Amb 12 del primer equip i dos nois del B

El tècnic barcelonista podrà comptar amb tots els seus efectius per disputar la final de la Copa Catalunya després que durant la semifinals davant del CFS Montcada, cap dels seus homes tingués cap contratemps físic. Carmona ha tornat a convocar els joves del Barça B Juan Emilio i Oussama, que van gaudir d’uns minuts a les semifinals.

Domini aclaparador en títols

Serà la setena final en què es veuran tots dos equips a la Copa Catalunya i, de moment, el balanç és molt favorable als blaugranes. Els homes dirigits per Marc Carmona dominen per cinc campionats a un i només van perdre la temporada 2012/13 per un ajustat 3-2. La resta de finals han caigut del costat culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut